Virtual Workshop Programme (changes reserved)

Wednesday | 12. May 2021 | Afternoon

15:00 – 15:30

Opening and introduction

EHK & Dr. Dr. Gert Mittring

Introduction of the workhop leaders

Explanation of the  workshop Proceedings

Thanks to the sponsors

Explanation on the topic of the day 

15:45 – 16:00

15 minutes break so that participants can move to the virtual rooms for the workshops.

16:00 -17:30

 

Workshop -  Level  A

Workshop -  Level  B

Workshop -  Level  C

17:30 – 17:45

15 minutes break so that participants can leave the virtual space again.

17:45 – 18:30

Closingremarks on the day

Gert Mittring

Invited Speaker

 

Thursday | 13. May 2021 | Morgen

10:00 – 10:30

 

Welcome

Explanation on the topic of THE MORNING

Dr. Dr. Gert Mittring

10:30 – 10:45

 

15 minutes break so that participants can switch to the virtual zoom rooms for the workshops.

10:45  - 12:15

 

Workshop -  Level A

Workshop -  Level B

Workshop -  Level  C

 

Thursday | 13. May 2021 | Afternoon

14:00 - 14:30

Explanation oF the topic of the afternoon  

14:30 - 14:45

15 minutes break so that participants can switch to the virtual zoomrooms forthe workshops.

14:45  - 16:30

 

Workshop -  Level A

Workshop -  Level B

Workshop -  Level  C

16:30 - 16:45

15 minutes break so that participants can leave the virtual space again.

16:45 - 17:30

Closing remarks and questionround  Gert Mittring

Invited Speaker

 

Friday | 14. May 2021 |   Morgen

10:00 – 10:30

Welcome and explanations on the topic of the Morning

Gert Mittring

Question Round

10:30 – 10:45

15 minutes break so that participants can move to the virtual rooms for the workshops.

10:45  - 12:15

 

Workshop -  Level A

Workshop -  Level B

Workshop -  Level  C

 

 

Friday | 12. May 2021 | Afternoon

14:00 – 14:30

Question Round

Gert Mittring and Workshop Leader

14:30 - 14:45

15 minutes break so that participants can move to the virtual rooms for the workshops.

14:45  - 16:15

 

REPETITION AND MENTLAL MATH GAMES

16:15 - 16:30

15 minutes break so that participants can leave the virtual space again.

16:30  - 17:15

Invited Speaker

Closing remarks

Gert Mittring &  EHK